Bemutatkozás


A Csiki Pince egy családi vállalkozás, mely Magyarország egyik leghíresebb és legszebb borvidékén, villányi borvidék gyönyörű pincesorán található. A híres borvidéken minden körülmény adott a kiváló borkészítéshez. A tavasz korán beköszönt, a nyár hosszú és forró. A kedvező talajadottságoknak köszönhetően, itt teremnek Magyarországon a legjobb minőségű borok.

Csiki Ernő az 1980-as évek óta foglalkozik borkészítéssel. Villány legkiválóbb dűlőiben rendelkezik a Család szőlőterületekkel. Eleinte szinte csak saját fogyasztásra készült bor, majd nagy tételben eladásra is.

2009-ben megnyílt Villány gyönyörű ódon pincesorán a Csiki Pince.

A pince mindennapjait Ernő, felesége Ági és fiúk Gábor irányítják. Legfőképpen Ági az, aki meleg vendégszeretetével nap mint nap kiszolgálja a kedves hazai, és a számos külföldi vendéget. Ági és Ernő két gyermeke, és azok családjaik is segítik a vállalkozás mindennapjait, mely több borversenyen dobogós helyezést ért el, és mára már több mint 2,5 ha területen gazdálkodik.

A Csiki Pince kiváló vörös és fehér borokkal várja a kedves Villányba látogató Vendégeket. A borok elérhetőek palackos (0,75 l üveg), illetve 2 literes kiszerelésben is. A kínálatban minden borkedvelő megtalálja a számára legkedvesebb tételt, legyen az egy laza Rozé a meleg nyári napokra, egy könnyű Portugieser /Kékoportó/, esetleg egy testesebb Cabernet Sauvignon, vagy a hölgyek kedvéért egy finom édes Tramini. A 16 fő befogadására képes pincehelységben lehetőség van előre egyeztetés után étkezésre is, de a nagyon finom liba-zsíros kenyér a hét bármely napján elérhető.

Örülnénk ha Villányba látogatása során, személyesen is üdvözölhetnénk a Csiki Pincében!

Térjen be hozzánk, ismerkedjen meg a Csiki borokkal és fogyassza őket egészségére!